We zullen…

Juist. Doorgaan! De afgelopen weken zijn zeer onaangenaam geweest met emoties die in een achtbaan zijn beland en waar ik weinig of geen controle over uit kan oefenen. Ik laat ze dan ook maar over me heen komen. Hij is inmiddels ingetrokken bij zijn nieuwe stoeipoes en haar kinderen. Tijdelijk, want ze hebben besloten om in ons oude huis te gaan wonen zodra ik mijn hielen heb gelicht. Ik blijf ook op het dorp wonen, aan de rand in een lief klein huis, lekker privé gelegen met een tuin rondom. Kan gezellig worden op toekomstige dorpsfeesten Emoticon die tong uitsteekt. Ik probeer zo goed mogelijk mijn leven op te pakken en dat lukt – meestal- aardig. De kinderen zijn er gelukkig relaxed onder, ik denk dat het anderhalf jaar dat we hier zonder hem hebben gewoond een goede oefening is geweest, ze zijn gewend dat ie er niet is, soort van. Ik ben zo dankbaar voor alle reacties en hulp van bekende en onbekende mensen, echt geweldig, hiervoor mijn diepste dank!! We gaan er gewoon weer voor, hoe dan ook!

19 thoughts on “We zullen…

 1. Fijn voor jou en de kids dat je toch in je vertrouwde dorpje kan blijven, je moet maar zo denken , zijn Frans gaat er op vooruit😜. Wens jou en de meiden veel kracht en probeer toch van de kleine dingen te genieten. En die fles staat nog altijd koud . Liefs uit Montpellier

  Like

 2. Knap van je Elly! Het is toch ongelooflijk die man!! Maar ik weet zeker dat je het gaat redden! Fijn dat je in het dorp kan blijven wonen! En nogmaals als we iets voor je kunnen doen! Ook al zitten we ver weg! Dikke knuffel! xx

  Like

 3. Hoi Elly, ik ben blij te lezen dat je niet bij de pakken neerzit, had ik trouwens ook niet verwacht! En ik denk dat het voor dit moment althans, fijn is dat je in hetzelfde dorp kan blijven wonen, alhoewel dat niet heel makkelijk voor je zal zijn. Dank voor je berichtje, veel sterkte gewenst!

  Like

 4. Respectloze rat is hij…..wachten tot jij je huissie op moet geven om er met “haar” in te kruipen….niet te geloven! Dit gaat verder dan zo maar een “mid-life crisis”, dit is schaamteloos…wat een lul! Hou vol Elly, uiteindelijk worden jij en je meiden de winnaars…..!

  Like

 5. Poeh, heftig allemaal. En wat doe je het top. Respect voor je. Dikke kus en heel veel sterkte.

  En ik kan heel veel lelijke dingen over J zeggen nu, ze liggen op het puntje van mijn tong. Maar ik houd me in. Mag ik wel “bah” zeggen? En dat ik het respectloos vind? Ja toch? 😉

  Like

 6. Ongelooflijk hoor. Misschien kan je m het huis in NL laten opknappen en dan er laten blijven tot het verkocht wordt. Is ie een tijd weg en levert het misschien nog wat op. Heeft iedereen er nog wat aan. Wat een toestand zeg. Denk veel aan jullie, maar kan niks anders zeggen dan sterkte. Zou gewenst hebben dat onze hernieuwde kennismaking nog een keer overgedaan zou worden, het was gewoon te mooi om waar te zijn lijkt wel. Zo’n prachtige selfmade family, het blijft zonde!

  Like

 7. Hier nog een onbekende volger van je blog…. Niets dan respect voor je! Fijn te lezen dat er stappen zijn gemaakt waardoor je vooruit kunt. Wens jou met de meiden al het goede. Hou vol!

  Like

 8. hey meis, kan je toch op het dorp blijven wonen? dus dat andere huisje gaat niet door. is dit groter? nou meis ik denk aan je en je gaat het öp zeker redden”. je loopt hem gewoon met opgeheven hoofd voorbij. wetend dat jij dlijk de “winnaar bent”.
  HIj is gewoon zo’n looser.
  denk aan je wijvie en sterkte met alles wat je doet. en boos zijn en verdriet hebben mag best wel hoor. dikke kus voor jouw en je stoere meiden.
  love you

  Like

 9. Elly, ik leef in gedachten met je mee. Je bent zo’n ongelooflijk aardige en capabele vrouw. Zoals mijn moeder (God hebbe haar ziel) altijd zei : ‘aan alles komt een eind, aan goede dingen, maar ook aan nare dingen. Ik weet zeker dat de zon (figuurlijk dan) ook voor jou weer gaat schijnen.

  Like

 10. Lieve Elly, regelmatig klik ik je blog aan (ik ben zo’n sufferd die niet weet hoe een melding in te stellen) en ik vraag me af hoe het met je gaat…….
  Ik volg je al heel lang en ken de omgeving waar je woont heel goed.
  Ergens, op 3 april, zei Frits Lamme precies wat ik dacht, maar misschien zijn zaken niet altijd zo zwart/wit.

  Like

 11. Ik vond het allemaal al zo stil rondom jou , wat een nare wending heeft je leven gekregen ik wens je alle kracht om door te gaan met je kids en in je geliefde Frankrijk te blijven waar je zo op je plaats ben ….. Kop op je bent een bikkel

  Like

 12. Ik ben over dit blog gestruikeld en heb het in een ruk doorgelezen.

  Zoals je zelf herhaaldelijk schrijft: soit!
  Shit happens.

  Niet te lang in bitterheid omkijken, want wie omkijkt ziet de weg voor zich niet.
  Het is het einde van iets maar zeker ook het begin van iets anders.
  Je bent een mooi mens, daar verandert deze klote situatie niets aan.

  Liked by 1 persoon

 13. Jeetje…..toevallig bij je blog uitgekomen, net klaar met lezen…..zijn zelf 8 jaar geleden naar Mallorca geemigreerd, failliet gegaan, hartinfarcten(man) overleefd en nu weer volle kracht voorruit. Respect voor je doorzettingsvermogen en hoop dat het stukje positiever eruit ziet voor je nu 👍 toi toi toi

  Like

Reactie? Graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s