Huizenjacht

a louerDe jacht is geopend! We zijn dus op zoek naar een ander huurhuis hier in zuid Frankrijk. Hoe we zoeken? Ik zal voor potentiele emigranten een lijst met links neer zetten waar je in Frankrijk een huur huis kan zoeken:

http://www.avendrealouer.fr/ 

 http://www.leboncoin.fr/ 

http://www.seloger.com/ 

http://www.paruvendu.fr/immobilier/ 

Verder kun je plaatselijke immobiliers ( makelaars)  googlen van de streek waar je eventueel heen wilt, vaak hebben zij ook huur huizen in hun bestanden. Huren is in het Frans “louer”.

A.s. maandag ochtend gaan we kijken naar een huis vlakbij Castelnaudary, een plaats 36 km van Carcassonne. maison

 

Het is een klein boerderij achtig huisje aan de rand van een dorpje. Met tuin, 4 slaapkamers, keuken, woonkamer en garage.

Moet wel “opgefrist” worden te zien aan het behangetje maar dat vinden we alleen maar leuk om te doen. De keuken ( voor mij heel belangrijk) ziet er in ieder geval ruim en licht uit.maison 2maison 3Vrijstaand op het terrein van een boerderij, lijkt ons wel tof. Nadeel is de afstand van Carca, maar als het huis echt de moeite waard is is dat niet onoverkomelijk. Voor de prijs hoeven we het niet te laten: het scheelt ons 400 per maand met waar we nu zitten!

Ik houd u op de hoogte!

8 thoughts on “Huizenjacht

  1. Wat leuk! Zo fijn dat je dit net deelt, wij vertrekken a.s. donderdag richting de Provence om daar voorlopig voor 6 maand iets te huren op een domein van andere mensen maar willen op zoek naar een echt eigen stekje om te huren. Ik kan gelijk aan de slag met je links. TOP en bedankt! Mvg Indra

    Like

Reactie? Graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s