Werk aan de winkel.

polkadots sOf kan ik beter zeggen werk EN de winkel? Want werken dat doen we. Dat deden we al want lui zijn we niet (echt). De tattoo shop is een feit, we draaiden al een tijdje ‘proef’ zullen we maar zeggen maar nu is het dan toch eindelijk officieel. Jo heeft zijn vereiste hygiëne papieren gehaald, een driedaagse cursus in het Frans! glansrijk doorstaan.  De inschrijving als auto-entrepreneur is gedaan en fiscale nummers toegekend. Hij is keihard bezig een klantenkring op te bouwen en inkomsten te genereren. Komt vast goed!

Ik ben zelf gestopt met de B&B, vanzelfsprekend nu we op zoek zijn naar een andere woning maar ook omdat het erop lijkt dat mijn grootste passie fotograferen misschien wel zoden aan de dijk gaan zetten, namelijk dat ik begin dit jaar heb ondertekent niet één maar twee contracten met internationale foto stock bureaus! ( Een stock bureau is een online bedrijf dat foto’s levert aan allerhande commerciële opdrachtgevers) De stock agencies waar ik nu mee werk zijn wat meer specifiek, ze leveren voornamelijk materiaal aan uitgeverijen van boeken en Cd’s. Ik probeerde 2 jaar geleden al bij Trevillion ( als je mijn naam intypt zie je mijn foto’s) te komen maar werd toen afgewezen, ze zijn echt heel selectief. Nu zit ik er dus wel bij en momenteel al met 85 foto’s! Het andere bedrijf is Arcangel waar ik inmiddels 69 foto’s heb staan. Het werk is super leuk, ik mag mijn fantasie helemaal laten gaan en kan zoveel tijd als ik zelf wil besteden aan fotograferen en de bewerking ervan. Heerlijk! Nu maar hopen dat er snel wat van verkocht wordt, lijkt me zo gaaf één van mijn foto’s op een boekomslag te zien!

Ik heb ook besloten mijn foto’s online te zetten bij fine art america een bedrijf waar mensen posters, canvassen, kaarten en andere bedrukte waren kunnen bestellen met mijn foto’s erop. Leuk om te zien dat mensen vanuit de hele wereld mijn foto’s bekijken. ( nu nog kopen, hihihi) Dus. U ziet: We zijn druk bezig aan de weg te timmeren!

8 thoughts on “Werk aan de winkel.

  1. hey meis, nou ideeen zat weer. maar ja ben niet anders gewent van je. nooit je koppie laten hangen. alleen maar vooruitkijken.
    ben blij dat je je verder kan gaan ontwikkelen in het fotograveren. dat is toch je grootste droom. nou meis ik wens jullie heel veel succes met alles wat je doet. komt allemaal goed.
    liefs je dinnetje uit rotterdam

    Like

Reactie? Graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s