What’s up!

bloesempjes

Even tijd om weer te bloggen. Het was gezellig, mijn dochter en kleinkinderen hier op bezoek, druk, chaotisch en ouderwets rommelig, maar heerlijk om de jongens weer te knuffelen. Dochter Suzy is het ook prima bevallen, haar allereerste keer op Franse bodem en overweegt een huis te laten bouwen middenin de inter marche. Food en kookfreak als ze is heeft ze zich tegoed gedaan in de winkels en op de markt. Karrevrachten knoflookworst en graisse de canard zijn met haar mee terug gegaan naar Nederland. Geweldig!

De Nederlandse website voor de B&B is klaar, nu nog de Engelse in elkaar frutselen, maar al dat geploeter is niet voor niets geweest: De eerste boekingen zijn binnen! Vanmiddag zelfs een boeking vanuit Spanje, zo leuk, tijd om mijn Spaans op te poetsen. De gastenkamers hebben nu een thema en met wat stofjes van de markt en nieuwe overgordijnen en dekbedhoezen is het al heel wat geworden. Hier en daar een tweedehands tafeltje en zitje en we zijn good to go. Gelukkig heb ik nu ook weer even tijd om naar buiten te gaan met de camera,  rond me heen strooit Mevrouw Lente dagelijks bloesempjes in de amandel bomen, steeds meer en meer, prachtig! De lucht is vandaag blauw, de zon schijnt en de was droogt als een tierelier. Meer moet dat niet zijn toch?

8 thoughts on “What’s up!

  1. Wat een prachtige kamers hebben jullie ervan gemaakt!! Het ziet er heel sfeervol uit allemaal, en het is een mooie website! Ik zie nu ook op de kaart waar jullie zitten, wij zoeken omgeving Sarlat, niet zo heel ver weg dus!
    Hier in Nederland heeft ons huis een verfrissende facelift gehad, komende week worden de foto’s gemaakt en dan zullen we funda weer bevolken. Open huizendag begin april, wie weet zien we elkaar nog eens :).

    Like

Reactie? Graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s