Bezoek!

BBLaForge (5)

Over een krap half uurtje verwacht ik de aankomst van echtgenoot, dochter en 2 kleinzoons! Ik ben zo benieuwd wat ze vinden van onze nieuwe stek en ons nieuwe leven! Ik kan alvast niet wachten om ze te laten kennismaken met het joie de vivre, het eten, de natuur en de rust van het Franse platteland. Had u dat nou ook bij die eerste bezoekjes uit Nederland?

9 thoughts on “Bezoek!

 1. Ja, had ik ook. En toch viel het me tegen, leek het alsof ze dachten dat ik ‘voor eeuwig’ op vakantie was en begrepen ze het niet echt. Nog niet, moet ik toegeven.

  Like

  • Gelukkig heb die ervaring tot nu toe niet, mij ouders begrijpen het prima, die zijn al 2 x geweest en weten dat we er wonen, en niet op vakantie zijn. Ik ben zo benieuwd hoe mijn dochter t vind, die is zelfs nog nooit eerder in Frankrijk geweest!

   Like

   • Ben er altijd vanuit gegaan dat het geen vakantie voor jullie zal zijn.Hard werken en alles regelen.Zorgen dat manlief ook voorgoed naar la France kan komen.enz.enz.Geniet van de kids en wij hopen dat we weer gauw naar jullie toe kunnen.Maar geen stress van ik moet dit en dat laten zien.Wij redden ons wel en steken ook de handen uit de mouwen .groetjes en dikke kuzz lovexx

    Like

 2. Leuk joh! Je dochter en kleinkinderen,wat wil je nog meer? Dat kan toch niet tegenvallen. Wij zijn druk bezig met de verbouwing van ons oude huis,hopelijk kunnen we het snel verkopen daardoor,maar we gaan zo en zo in augustus.
  Onze jongste dochter staat nu ingeschreven in een basisschool in Sint Martory,de oudste in Orignac,alles gaat door en we bellen of mailen jullie zeker binnenkort.

  Like

 3. Ja, kan ik mij goed voorstellen!
  Wij hadden in het begin wel af en toe een zakelijke relatie uit Nederland over, maar het duurde ruim een half jaar eer de eerste familie over kwam (mijn ouders) en ik weet nog goed dat ik dat heel spannend vond, en al lang van te voren bezig was ´oh, dit wil ik laten zien´ en ´oh, daar moeten we langs´.

  Fijn weekend gewenst!

  Like

 4. Hoi Elly,
  ik vond/vind het ook altijd spannend als er familie of vrienden komen die nog niet eerder geweest zijn. De reacties zijn heel verschillend, er zijn mensen die het fantastisch vinden, maar het omgekeerde komt ook voor. Er zijn ook mensen die er niet aan moeten denken om 6 kilometer vanaf het dorp en 25 kilometer vanaf een stad te wonen. Gelukkig maar trouwens, als iedereen “op het platteland” wilde wonen, zou er al snel geen rustige plek meer over zijn!
  Veel plezier met je bezoek!

  Like

Reactie? Graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s