Voorlopig voor het laatst…

foto (2)….een berichtje over Zoë. Ik bedoel, het gaat goed, ze is vandaag al 3 keer uit bed geweest, eet weer bijna als vanouds (bootwerkers stijl) en gaat voorzichtig naar de wc. Wat een veerkracht heeft dat kind, ik sta vol bewondering te kijken naar wat dat lijfje kan hebben en wat ze allemaal alweer doet. Let’s face it, als wij als volwassenen dit hadden moeten ondergaan dan hadden we heel zielig 6 maanden klagend en zielig in de ziektewet gezeten. Dit kind lacht, –gisteren iets te hard, dat deed pijn…- troost haar geschrokken grote zus terwijl ze zelf helemaal ellendig is, doet alles wat dokters en zusters haar vragen, zonder ook maar één klacht. Ik heb een superhelden kind. Een mega kanjer. Een wonderkind. Voilà. Gelukkig wel eentje die af en toe stout is, een driftbui krijgt, scheten laat en de kont tegen de krib kan gooien. Wat ben ik trots op mijn meid. Nu maar lekker genezen, en dan zo snel mogelijk weer terug naar La Douce.

Zoë, (en wij natuurlijk) willen iedereen hartelijk danken voor alle lieve berichtjes, belangstelling en meeleven met haar en ons, dat heeft erg goed gedaan! Een dikke kus en knuffel van haar aan iedereen! Merci! Rood hartzoe kus

20 thoughts on “Voorlopig voor het laatst…

 1. aw, wat een lieve foto. Neem maar de tijd om te herstellen, niet allen jij lieve Zoe, maar ook pap en mam, grote zus (ja lieverd, en ook deze keer is alles goed afgelopen, zo zie je maar, het kan anders als toen) en de rest van de familie die natuurlijk ook op zijn van wat dit met zich meebrengt. lieve kus en tot ergens komende maanden!

  Like

 2. Ze ziet er alweer goed uit op de foto of heb je heel veel zitten photoshoppen :-). Mooie foto (en mooi kind). Rust maar goed uit en veel beterschap!
  groetjes Hanneke

  Like

 3. fijn om te horen dat het zo goed gaat wet zoë
  en wat een kanjer zeg om dat allemaal al te doen. inderdaad een bikkel hoor elly.
  dikke kus aan zoë van ons. mart kwam geloof ik morgen even langs bij haar. xxx

  Like

 4. hey meis,
  super dat het allemaal weer de goede kant op gaat. ja idd een bikkel die meid van jullie. het dansmarietje he. zal ze ook wel weer snel gaan doen. nou meis ik ga je zien ergens volgende week. dikke kus van mij voor jullie. love you!!!!!

  Like

 5. Wat fijn dat het zo goed gaat met jullie dochter, ook voor jullie zelf, want je leven staat toch even stil in zo’n periode. En ook ik vind haar een kanjer, jullie mogen best trots zijn.

  Like

Reactie? Graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s