Paniek!

buddha

Ik moet nog medicijnen bestellen en ik moet nog het verjaardags/afscheidsfeest voor 30 man en 15 kinderen organiseren en ik moet nog het speelgoed uitzoeken en inpakken en ik heb niet genoeg verhuisdozen en mijn multivitaminen zijn op en ik wil mijn kleinkinderen nog op de foto zetten en wat doe ik aan bij de tv opnames en wat neem ik wel en wat neem ik niet mee en de katten moeten nog ingeënt worden en heb ik wel genoeg geld en zet ik mezelf niet voor lul straks op tv en damn! over ruim 3 weken is t al zover en kan ik wel op tijd mijn huis in straks in Frankrijk en krijgt Jo geen ongeluk straks onderweg naar Frankrijk en er staat geen koffiezetapparaat in ons huis daar en dat is een ramp en mijn wc hier moet nodig geverfd worden en ik moet nog een verjaardagscadeautje voor Dèmi halen en overleven de kippen de reis wel en waarom heb ik nog geen antwoord op dat ene mailtje en ik moet nog bij de toko 20 kilo jasmijnrijst halen want dat is zo lekker en zal ik nu of over twee weken mijn uitgroei verven en volgens mij heb ik nieuwe onderbroeken nodig en de kinderen eigenlijk ook en is die presentatrice van het tv programma wel aardig of een muts en vergeet mijn cardioloog die papieren niet te sturen waar ik om gevraagd heb en ik hoop dat we nog een mooie nazomer hebben en  en …en ….HO! STOP!  Adem in…..adem uit….. Chill ff mafkees, laat je niet gek maken….  Eén ding tegelijk, weet je nog?!? Ik weet t nog. Nu nog even aan mijn brein doorgeven……  Komt goed.       adem in….adem uit……adem in…..adem uit…….

16 thoughts on “Paniek!

 1. Alllee maak je niet zo druk dan neem je mannetje toch rijst mee en in Frankrijk verkopen ze ook onderbroeken en die wc moet al zo lang geverfd worden die zie je straks toch niet meer!!
  Even pas op de plaats en lijstje maken wat echt belangrijk is medicijnen en foto,s van je kleinkinders en de rest komt echt wel goed .
  Allee stresskip Ooooo de kippen gaan toch mee hahaha

  Like

 2. Helaba…..geen paniek,ontspan even en ga er dan opnieuw tegen aan! maak lijstjes van wat zeeeeker mee moet en de rest vind je in Frankrijk ook; en bovendien kunnen je man en vrienden nog heel wat meebrengen; dus zorg dat jij de spullen mee hebt die voor jou echt belangrijk en onmisbaar zijn en dat je relax vertrekt; we blijven je steunen!

  Like

 3. Hoi Elly ,wat schrijf je op een leuke grappige manier ,je blijft geboeid lezen.
  Wij zijn ook een gezin met 3 kinderen die ook over 3 weken de stap wagen,onze kids zijn 12 ,9 en 3 jaar oud,wij gaan in een dorpje rond Montpellier wonen,dus je lijstje met tips kwam goed van pas.Ook mijn man gaat regelmatig terug naar nederland voor de zaak dus ben benieuwd hoe jij dat ook gaat vinden !Had nog 1 vraagje ,hoe verhuis jij je spullen one way bus huren of verhuisdienst? suc6 met je afscheidsfeestje plannen die van ons is zondag ,hebben we ook een verjaardagsfeestje van de meiden .en zet hem op met de laatste loodjes! gr olga

  Like

  • Hoi Olga! Wat leuk! Jij zit dus in dezelfde mallemolen als ik op het moment, dat schept een band! 🙂 Spannend he, ik heb er zo’n zin, ondanks dat er nog veel te doen is kan ik haast niet wachten te gaan.
   Wij huren een gemeubileerd huis, en hoeven dus geen grote stukken mee te verhuizen. Zwager heeft een bus en grote aanhanger, en mijn man rijdt met onze eigen auto waar ook nog e.e.a. in kan. Zwager gaat 2 dagen later weer terug, en man blijft 2 weken, even “vakantie” vieren. Daarna vliegt hij terug, en heb ik meteen een auto daar. Veel plezier zondag, en ook jij veel succes met de verhuizing! Blijf reageren he, ik ben zo benieuwd hoe het jullie vergaat!

   Like

   • Hoi Elly,ja wij huren ook eerst een gemeubileerd huis i.v.m vele papierwinkel voor dossier,dus neem nu veel dozen mee en de fietsen van de kids,wel makkelijk dat je zwager mee gaat ,denk dat ik met de auto rij en mijn man met busje.wij kunnen ook niet wachten ,alleen oudste van bijna 12 vindt het eng,en is wat somber omdat ze vrienden achterlaat ,maarja hoort bij de leeftijd.Zal zeker blijven volgen en reageren!en mischien tot een keer op de borrel in la France.

    Like

    • Ik herken dat hoor, oudste van 13 is ook niet echt “in de wolken”…. Is jouw oudste meisje of jongen? Misschien kunnen we de twee met elkaar in contact brengen? (mail/sms/whats up o.i.d.) Misschien kunnen ze elkaar een beetje opkrikken daar?

     Like

     • Heb 2 meiden van 12 en 9, Noa is 12 en Bo is 9.De kleinste is een jongen van 3 en die snapt het nog niet ! Noa haar nr is ………. Noa vraagt heeft jou dochter een ping?Wel leuk voor de meiden dat ze wat steun hebben .

      Like

 4. hey lieverd, krijg het er benauwd van zoals jij dat op schrijf, ga steeds sneller lezen hahaha. jouw kennende komt het helemaal goed. heb ik je eindstory van de kippen gemist??? wist nog niet dat ze meegingen. gelukkig maar!!! gaat allemaal lukken. ik ben er ook bij op je afscheidfeestje. nou lieverd, ik zie je snel.

  Like

 5. Pingback: "Café au lait" - Paniek! | Valt er nog wat te bloggen? | Scoop.it

Reactie? Graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s