Eenzaam?

IMG_1403

Zoals U ongetwijfeld heeft kunnen opmaken uit dit weblog, ga ik het komende jaar veel tijd alleen doorbrengen in La Douce. Een groot deel zonder mijn man, maar met mijn 3 kinderen, dat dan weer wel. Er wordt me best wel vaak gevraagd hoe ik dat vind. Nou, eigenlijk best kut. Nu ben ik heus wel wat gewend hoor, in mijn verleden heb ik er ook alleen voorgestaan, met kinderen,maar dat was toch anders, toen dankte ik god op mijn blote knietjes dat ik single was. Met deze man ben ik 16 jaar samen, delen we lief en leed, zijn prima in staat 24 uur per dag, 7 dagen per week samen door te brengen zonder dat we elkaar de hersenen inslaan. Vrij uniek geloof ik, maar zo is het gewoon. We houden rekening met elkaar, praten over irritaties als de bui een beetje gezakt is, dat scheelt een hoop serviesgoed. We hebben een hekel aan ruzie en gezeik. Ik heb mijn hobby’s, hij de zijne, en daartussen doen we dingen die we samen leuk vinden. Werkt perfect voor ons. Bij het behangen papt hij en plak ik. Zoiets. Straks ben ik 4 dagen met de kids daar, terwijl hij zorgt voor de inkomsten, hier. Zaterdags komt hij naar ons toe, dinsdags vertrekt hij weer. Dit willen we een jaar doen, na dat jaar wil ook hij fulltime bij ons zijn. Ik zie er een beetje tegenop, de avonden alleen, hij ook. Maar we beseffen allebei dat je soms moet inleveren als je je droom wilt waarmaken. Ik ga het wel redden, en hij ook, stiekem zien we het ook wel weer als een uitdaging, een kans om te zien wat het met ons doet. Zullen we elkaar iedere week snikkend in de armen vallen? Vast niet. Maar een vette grijns van oor tot oor een een dikke knuffel zit er vast wel in! De rest houden we voor onszelf.

14 thoughts on “Eenzaam?

 1. We hebben het er al eerder over gehad. Ik weet niet of ik dat zou willen, zoals jullie dit nu gaan doen. Ik ben nu een ruime week alleen en vind er geen zak aan, in mijn uppie thuis. Scheelt misschien ook wel dat Jill er óók nog eens niet is? Ik ben erg gek op Vlam, we kunnen uren samen op de bank liggen en friemelen aan elkaar, of liggen gewoon te liggen, hand in hand. We vallen samen in slaap. Dat mis ik enorm nu. En lange afstand communiceren is ook anders, Ik kan hem niet in de ogen kijken, hem niet aanraken, al pratende. Nee, dit vind ik niet tof.

  Ik vind het buitengewoon knap van jullie, wat jullie gaan doen. Ik hoop ook dat het tijdelijk is en dat jullie straks werk om de hoek hebben, daar in het Zuiden.

  Like

 2. gaat jullie op zeker lukken. jullie hebben nu al zoveel stormen doorstaan. dan heb je ook nog altijd de skype, msn, telefoon en lekker ouderwets brieven schrijven naar vriendinnen of zo. (grapje)
  liefs van een vriendin hahaha

  Like

 3. gaat jullie op zeker lukken. jullie hebben nu al zoveel stormen doorstaan. anders heb je nog altijd skype, msn en telefoon. of gewoon lekker ouderwets een brief schrijven naar je vriendinnen (grapje)
  LIEFS VAN EEN VRIENDIN

  Like

 4. Lijkt me moeilijk, om zo een jaar in te gaan en elkaar maar de helft van de tijd te zien. Zeker wanneer je normaal gesproken altijd bij elkaar bent.
  Je hebt de goede instelling en jullie weten waarvoor jullie het doen, dus het gaat vast en zeker goed komen!

  Like

 5. Hallo avonturiers,
  Geweldig idee! Jullie redden het wel, zie het maar als een uitdaging om op jezelf teruggeworpen te worden….Ik kom zelf 3x p jaar in Z-Frankrijk, reis met hond en zal zelf de stap binnen 5 jaar willen maken om me in Z-Frankrijk te vestigen.Zou je graag opzoeken en ben bereid de handen uit de mouwen te steken!

  Like

Reactie? Graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s