Vaarwater.

Zo. Rustiger vaarwater. Het waren  hectische 2 weken, afscheid nemen op de scholen, (we hebben het bijna droog gehouden) , aandoenlijk hoe Dèmi op het schoolplein klasgenootjes liep te knuffelen,  en bleef zwaaien naar het lege schoolgebouw. Geweldig hoe de klas van Zoë stiekem een boekje had gemaakt met daarin afscheids wensen van juffies, meester en klasgenootjes. Het zit veilig in de koffer hoor juf, ze wil het zeker niet vergeten! Bedankt nogmaals voor alles! 

bruiloft 2kopieTussendoor een bruiloft fotograferen, nooit eerder gedaan, maar gevraagd door een buurvrouw van dochter Suzy. Dat is topsport, ik zweer t. Ik heb 3 dagen spierpijn gehad, ben twee keer nat gehoosd door stortbuien, en heb 2 weken werk gehad aan het uitzoeken en bewerken van de foto’s, maar het was wel een unieke ervaring  zo dicht bij te mogen meemaken wat voor mensen één van de belangrijkste dagen van hun leven is. Een hele eer, maar of ik het ooit nog eens doe? Ik vind het wel heel erg veel verantwoording!

art 4 life tattooDan het 5 jarig jubileum van onze tattoo shop, wauw. 5 jaar alweer. Ik vind t knap van onszelf. Met niets begonnen, nooit één cent geleend, dagen gemaakt van 10 tot 22 uur, 6 dagen per week, het eerste anderhalf jaar. Ziel en zaligheid ingestopt. Momenten gehad dat we de handdoek in de ring wilden gooien..(crisis), toch maar weer doorgebeten, het is net je kindje. Rijk zullen we er niet van worden, maar we kunnen er onszelf van bedruipen, en we hebben het geluk van onze hobby ons beroep te hebben kunnen maken. Mooier kan niet toch?

Gisteren kleindochter Shea die alweer twee jaar werd, waar tegelijkertijdSONY DSC weer een stuk harmonie in de familie is terug gekeerd. Voelt weer goed.

En dus: rust in de tent, verder met de voorbereidingen, maar lekker op t gemakje.  O ja! Morgen bijzonder bezoek….. maar daarover later meer……

7 thoughts on “Vaarwater.

 1. Weer nieuwe “herkenbare” fases waar we allemaal doorheen zijn gegaan…..allemaal stukjes van een film waar je later met veel waardering op terug gaat kijken…..lekker “ondergaan”……komt allemaal goed!

  Like

 2. Ben benieuwd naar je bezoek 🙂
  En wat knap zeg, op die manier een eigen zaak opbouwen! Misschien dat ik het ergens kan teruglezen, maar ik ben wel benieuwd naar wat jullie met de zaak gaan doen.

  Like

 3. Goed zo !! dat rustige vaarwater.
  Gewoon rustig alles voorbereiden het heeft geen zin om over je theewater te raken.
  Leer van gister – Droom van morgen – Leef vandaag.

  Like

Reactie? Graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s